Jackpot 6000 - OpentouchInfo Press "Enter" to skip to content

Jackpot 6000

Spilleautomaten Jackpot 6000 6000 er en kloning av den landbaserte utgaven, Jackpot 2000, som tidligere sto utplassert på norske butikker og kiosker. 125 freespins og 35 Big Spins!

Spill for ekte pengerØnsker du å spille på Norgesautomaten Jackpot 6000 med ekte penger har du selvsagt muligheten til det. Registrer deg hos Guts enkelt, og selvsagt helt gratis, ved å klikke her. Det er en hel rekke med andre gode norske nettcasinoer som også tilbyr Jackpot 6000 på deres sider, samt gode velkomstbonuser og gratisspinn. Spilleautomaten Jackpot 6000Spilleautomaten Jackpot 6000 har en klassisk oppbygning og er utformet i tråd med den originale utgaven av spillet. Du vil derfor finne de samme symbolene som kirsebær, sitroner, druer, gullbjeller og gullstjerner. Det er den mest populære klassiske spilleautomaten blant norske spillere. InnsatsFør du starter spillet har du muligheten til å justere innsatsen din.

0 ved å klikke på myntsymbolene nederst til høyre. Innsatsnivå på 1 eller 2 justeres automatisk ved valg av antall gevinstlinjer. Videre de 3 hjulene spinne rundt og forhåpentligvis lande med en gevinstgivende symbolkombinasjon. Hvilke kombinasjoner av symboler som gir gevinst er anmerket på spilleautomatens front. Dette gjør det lett for deg som spiller å følge med på spillet. Overføre: Overfør gevinsten og fortsett hovedspillet.

Oppgaven din er å gjette hvilket av de to alternativene lyset vil stoppe på. Klarer du dette vil gevinsten din dobles og du får en ny mulighet til å gjette om lyset vil stoppe på krone eller mynt. Hvis du ikke ønsker å satse hele gevinsten din kan du overføre deler av den før du forsøker på nytt. Supermeteret: Når du lander en gevinst med maksimal innsats har du muligheten til å overføre den til supermeteret.

Dette kan også gjøres etter du har satser på krone eller mynt, så lenge gevinsten ble vunnet med maksimal innsats. Når du nå setter hjulene i gang vil innsatsen din være doblet, nemlig 20 mynter. I dette spillet må du være spesielt oppmerksom på jokersymbolene. AutomatinnstillingerPå spilleautomatens nedre kant vil du finne en verktøylinje. Her kan du foreta noen enkle innstillinger som gjør spillet med spillbart for deg. Blant annet kan du slå av eller på lyden, samt få hjulene til å spinne raskere. Dette kan spare litt tid hvis du planlegger å gjennomføre en lang rekke spinn.